DEPUTAT ÎN PARLAMENTUL REPUBLICII RP - CIRCUMSCRIPȚIA 22

MENIUL

Europa Carpatică și slalom uriaș - 2013

PAP: 2013-02-22 17:03

Eurodeputați la Conferința Internațională "Europa Carpaților" (Comunicat)

22.02. Varșovia - Biroul de presă al Cancelariei Sejm-ului informează:

Cooperarea parlamentară a țărilor carpatice și aniversarea a 20 de ani de la Euroregiunea Carpatică sunt doar câteva dintre temele conferinței internaționale „Europa Carpaților”, care va avea loc pe 23 februarie anul acesta. în Krasiczyn lângă Przemyśl.

Parlamentari, oficiali ai administrației locale, oameni de știință, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și ai mass-media din Ucraina, Slovacia, Ungaria și Polonia, printre altele, se vor întâlni pentru a șasea oară pentru a discuta despre consolidarea cooperării între țările din regiunea Carpaților. Conferința este organizată de Grupul parlamentar al Carpaților, prezidat de Marek Kuchciński, vicepreședinte al Sejm-ului, și de Asociația Euroregiunii Carpați Polonia.

Seria de conferințe "Europa Carpaților" a fost inițiată în 2010. Până în prezent, au avut loc sesiuni în Krynica, Krasiczyn și Przemyśl în Polonia și în Yaremcha în Ucraina, printre altele. Scopul acestei inițiative este de a aprofunda cooperarea regională transfrontalieră, de a monitoriza progresele înregistrate în punerea în aplicare a Convenției Carpatice și de a crea o rețea internațională de parlamentari care lucrează pentru dezvoltarea durabilă a Carpaților.

ATENȚIE: mesajele sunt publicate pe site-ul PAP fără ca PAP SA să le modifice conținutul, în forma furnizată de expeditor. Expeditorul mesajului este singurul și deplin responsabil pentru conținutul acestuia. (PAP)

com/aja/

Pentru mai multe materiale de presă referitoare la eveniment, vă rugăm să consultați anexa.

Stare de nervozitate

Comisiile parlamentare